Top
Specialisten in bodem, water & funderingen

Samenwerking met gemeente Delft voor onderzoek, advies, ontwerp en afstemming

Delft gaat de komende jaren het stedelijk waterbeheer vormgeven met twee vaste samenwerkingspartners. Wareco is een van deze partners

In deze samenwerking gaan onze adviseurs Dennis Kuijk en Niels Lenior samen met de gemeente de uitdagingen aan op het vlak van droogte en wateroverlast.
Daarbij begeleiden wij de gemeente van ontwerp tot en met de aanleg, waarbij we de wensen van verschillende vakgebieden vertalen naar meerwaarde voor de beleidsmakers en bewoners van Delft.

Aanpak

We gaan op een pragmatische manier samenwerken. In praktijk wil dat zeggen dat we regelmatig bij de gemeente op locatie werken waardoor advies vragen en geven laagdrempelig is. Hierdoor krijgen we meer inzicht in het proces binnen de gemeente, met als resultaat de collega's bij de gemeente te ontlasten, maar ook een duidelijkere boodschap kunnen formuleren richting beleidsmakers en bewoners.

De komende tijd werken we nog even “op afstand”,  op een later moment zal dat bij de gemeente zijn. Dit weerhoudt ons er niet van te starten met mooie projecten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dennis Kuijk of Niels Lenior.