Top
Specialisten in bodem, water & funderingen
Uw adviseur ing. Hoi-Man Hau 06 51051138
Mail Hoi-Man Hau

U WAS ER TOCH OOK BIJ?

Herkent u deze afbeelding dan bent u aanwezig geweest op de Vakbeurs Klimaat waar collega Pytrik Graafstra een presentatie gaf over risico’s en oplossingsrichtingen van en tegen droogte in stedelijk gebied.

Naast deze presentatie werden ook de presentaties van collega’s van Primum en Aveco de Bondt goed bezocht. Met andere woorden klimaatadaptatie en duurzaamheid leven en nemen een steeds belangrijkere rol in op de bestuurlijke agenda van overheidsinstellingen. Dit was dan ook  te merken aan de hoge opkomst op de beurs. 

 

Dit jaar hebben wij voor het eerst maar zeker niet voor de laatste keer gezamenlijk met Primum en Aveco de Bondt plaatsgenomen op de beursvloer mt een gedeeld stand. Er zijn gedurende de dag een hoop interessante gesprekken gevoerd door ons enthousiaste team. Hierbij is veel informatie over de verschillende werkvelden verstrekt en zijn er veel nieuwe contacten gelegd. De boodschap: Samen zijn wij in staat om elk vraagstuk op het gebied van klimaatadaptatie en duurzaamheid tot een uitstekend eindresultaat te brengen zowel op kleine als grote schaal. Met onze kennis en specialismen gebundeld bieden wij onze opdrachtgevers een totaalpakket waarmee stedelijke (her)inrichting écht integraal kan worden opgepakt. 

Tot slot namens Wareco en de collega’s van Primum en Aveco de Bondt: dank voor uw eventuele bezoek en graag tot volgend jaar op de Vakbeurs Klimaat in Houten.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur.

Hoi-Man Hau Contact

 06 51051138