Top
Specialisten in bodem, water & funderingen

Wareco is overgenomen door Aveco de Bondt

04-07-2017

Wareco is per 3 juli overgenomen door ingenieursbedrijf Aveco de Bondt. Deze overname is volgens Nico Borreman van Wareco gunstig voor beide bedrijven. De gezamenlijke ambities kunnen hiermee nog beter worden waargemaakt.

Dienstverlening blijft op het vertrouwde niveau

Wareco blijft een zelfstandig bedrijf. Voor u als relatie of klant blijven we gewoon opereren zoals u dat van ons gewend bent. Met dezelfde naam, dezelfde kwaliteit en expertise en hetzelfde niveau van dienstverlening op het gebied van bodem, water en funderingen. Met de overname kan onze kennis worden versterkt en verder geoptimaliseerd.

Nieuw management

De directeuren van Wareco, Nico Borreman en Peter den Nijs, treden terug en maken ruimte voor een nieuw management. Beide heren blijven nog enige tijd als adviseur bij Wareco betrokken.

Het nieuwe management van Wareco bestaat per 3 juli uit Anne Wietse Boer, Johan Bouma en Fred van Hooff. 

Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is een ingenieursbedrijf met zo’n 300 werknemers verdeeld over vestigingen in Holten, Amersfoort, Eindhoven en Breda. Ze doen onderzoeks- en advieswerk in de markten: ruimtelijke ontwikkeling, gebouwen, mobiliteit & infrastructuur, water, energie & duurzaamheid en industrie. Opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies, gemeenten, bouwondernemingen, ontwikkelaars en investeerders. Ze werken aan maakbare, duurzame oplossingen.