Top
Specialisten in bodem, water & funderingen
Uw adviseur Bob Karelsen 06 83244291
Mail Bob, HRM adviseur

Een baan voor een goed idee!

Heb jij een goed en vernieuwend  idee en wil je dat in de praktijk brengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Kans op een baan of stage

Tijdens je studie en afstuderen heb je nieuwe inzichten ontwikkeld. Waarschijnlijk werk je ook met tools die nog niet algemeen bekend zijn. Dat kan waardevolle ideeën opleveren voor het bedrijfsleven! Heb jij zo’n idee? Presenteer het aan ons en misschien krijg jij wel een contract of een stageplaats aangeboden om het idee zelf in de praktijk uit te werken! Natuurlijk met begeleiding van je Wareco collega’s.

Onze ambitie

Werken bij Wareco betekent bezig zijn met uitdagende projecten, kennis delen, kwaliteit leveren en groeien. Onze adviseurs gaan daarin steeds een stap verder; we vergaren kennis binnen onze werkvelden op basis van eigen onderzoek en ontwikkelen nieuwe onderzoeks- en ontwerpmethoden. Zo creëren we praktische en vernieuwende oplossingen voor wateroverlast, bodemvraagstukken en funderingsproblemen. Ons dna kenmerkt zich door professionaliteit, innovatief denken en onderlinge betrokkenheid.

We zijn benieuwd naar jouw idee!

Heb jij een slim idee? Bijvoorbeeld een slimme toepassing van nieuwe (visualisatie)software, satellietdata, cloud diensten of ideeën voor handige veldwerktools of alternatieve ontwerpmethoden. Of iets heel anders? Laat het ons weten.

We geven je de kans om jouw idee in praktijk te brengen. We zoeken daarvoor een extraverte, ondernemende academicus met energie en doorzettingsvermogen.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur.

Bob Karelsen Contact

Mail Bob, HRM adviseur  06 83244291