Top
Specialisten in bodem, water & funderingen
Uw adviseur Bob Karelsen 06 83244291
Mail Bob, HRM adviseur

Ontwikkeling en loopbaan

Als starter op de arbeidsmarkt word je het eerste jaar bij Wareco intensief begeleid. In dat jaar krijg je te maken met alle facetten, klanten en vakgebieden van het bedrijf. Je wordt daarin ondersteund door een persoonlijke mentor.

Daarnaast draai je mee in de opleidingscarrousel: één middag in de maand terug in de schoolbanken. Dit gebeurt onder leiding van een specialist van Wareco die les geeft in zijn of haar specialiteit. Dit kan technische vakinhoudelijk zijn maar ook gericht op projectorganisatie en klantcontact.

Allround specialisten

Het kennisnemen van de werkzaamheden op de verschillende specialismen en de informatieoverdracht tussen specialisten vinden we erg belangrijk. Zo leiden we allround specialisten op die onze klanten goed begrijpen en goed kunnen bedienen.

Ook voor ervaren medewerkers is er volop gelegenheid om zich verder te ontwikkelen. Je wordt gestimuleerd om cursussen te volgen op je vakgebied, maar ook op het gebied van algemene vaardigheden die als adviseur, projectleider of onderzoeker nuttig kunnen zijn.

Onze HRM adviseur begeleidt alle medewerkers persoonlijk om hun ambities waar te maken en om zich doorlopend te ontwikkelen.

Wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur.

Bob Karelsen Contact

Mail Bob, HRM adviseur  06 83244291